Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους παρακάτω τρόπους:

1) Παραγγελία από το web site μας www.asterakihandmade.gr

• Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.
• Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο καλάθι και θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

2) Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 21 0603 7009 εργάσιμες ημέρες 10:00 – 18:00 ή μέσω e-mail στo: orders@asterakihandmade.gr όλο το 24ωρο.

3) Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα μας. 

Το κατάστημα «Asteraki Handmade» βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67 στο Πικέρμι , στα κεντρικά φανάρια και η πρόσβασή του είναι εύκολη μια και μπορείς να παρκάρεις με το αυτοκίνητό σου κυριολεκτικά έξω από το μαγαζί.
Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα.

*Τα έξοδα αποστολής μπορεί να επιβαρυνθούν +3,50€ σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier. Αν ισχύει για την περιοχή σας θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.
*Για τα προσωποποιημένα και για τα ειδικής παραγγελίας προϊόντα, χρειαζόμαστε προκαταβολή 30%.


Ευχαριστούμε και πάλι, με εκτίμηση Asteraki Handmade

Αναζήτηση