κατάστημα

To asteraki handmade γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 από την Αστρινιά Γεωργοπούλου. Με μεγάλο μεράκι, πάθος και όρεξη και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησε, το όραμά της για ένα μαγαζί μοναδικών δώρων ”κουστούμι” για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, άντεξε σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια, και από το 2022, το asteraki handmade άνοιξε τα φτερά του και στον ψηφιακό κόσμο.

Το e-shop www.asterakihandmade.gr έγινε πραγματικότητα και άνοιξε διάπλατα τις πύλες του και στο ψηφιακό πελατολόγιο.

Στο κατάστημά μας τόσο το φυσικό όσο και το ψηφιακό, θα βρείτε έτοιμα αλλά και χειροποίητα είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, κοσμήματα, τσάντες υφασμάτινες και ψάθινες, τσαντάκια, πορτοφόλια, καπνοθήκες, νεσεσέρ, ξύλινα παπιγιόν, υφασμάτινα καλάθια, μαξιλαροκουκλάκια, σαλιάρες, παιδικά αξεσουάρ, πάνινες κούκλες, υφασμάτινες θήκες βιβλιαρίων υγείας, κασετίνες, customized μαξιλαράκια και καδράκια, ζωγραφισμένες παιδικές μπλούζες, κοκαλάκια, κορδέλες μαλλιών και πολλά εποχιακά είδη, γούρια, πασχαλινές λαμπάδες, μαρτάκια κλπ.

Όσον αφορά τα έτοιμα προϊόντα, κατά κύριο λόγο οι προμηθευτές μας είναι Ελληνικές Επιχειρήσεις όπως η LazyDayz, 27 Wooden Accessories, Burban κλπ.

Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες των πελατών μας και προσπαθούμε πάντα να τους εξυπηρετήσουμε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, δημιουργώντας μαζί τους μοναδικά δώρα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή από ποιοτικά και οικονομικά προσκλητήρια. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μπομπονιέρων και σετ βάπτισης (εκτός ρούχου και υποδήματος) στο θέμα του προσκλητηρίου.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα σετ βάπτισης (πλήν ρούχου και υποδήματος), ποδιές νονού/νονάς και μπομπονιέρες σε θέμα προσαρμοσμένο στο γούστο σας κατόπιν συνεννόησης.

Βιτρίνες, καρέκλες, γραφεία, μικροκατασκευές, ζωγραφιές, όλα έχουν την υπογραφή της Αστρινιάς Γεωργοπούλου, γι’ αυτό κερδίζει και τον πιο απαιτητικό πελάτη από την πρώτη στιγμή.

 

Αναζήτηση